Viime viikolla alkoi täysin yllättäen oikean jalan kaaressa kipu ja se on siitä lähtien vain pahentunut jatkuvasti. Jalkaan sattuu koko ajan, kävelen tai en. Matalapohjaisten kenkien käyttö sattuu niin paljon, että hypin vain yhdellä jalalla eteenpäin, kun taas korkokengillä pystyn ottamaan askelia jonkun verran.

Kävin lääkärissä maanantaina, mutta koska kyseessä oli arvauskeskuslääkäri hän diagnosoi sen plantaari faskiitiksi ilman minkäänlaista tutkimusta ja antoi Voltaren-reseptin kouraan ja käski himaan lepäämään.

Kuulostaako tällainen tutulta kenellekään ja löytyikö sille syytä? Voiko kyseessä olla juuri tuo plantaari faskiitti? Googlasin aiheesta ja en löytänyt mitään muuta kuin, että plantaari faskiitissa varvistamisen kuuluisi sattua, kun taas minulla se on kivuttomin kävelyasento.