Kysy mitä vain. Suomi vastaa.

Uusimmat

Mikä askarruttaa mieltäsi? Kysy pois, anna yleisön vastata ja äänestä parhaita vastauksia.

Kysypois.com on pirteä ja aktiivinen yhteisö, joka vastaa mielellään kiperiinkin kysymyksiin laidasta laitaan. Vuodesta 2011 lähtien lukijamme ovat onnistuneet selvittämään mystisimmätkin elokuvat ja biisit hämärien muistikuvien perusteella, auttamaan ihmissuhdeasioissa, vastaamaan noloihin kysymyksiin, joita et kehtaisi kysyä muualla, antamaan vinkkejä eläintenhoitoon, teknologiaan, terveyteen ja ruoanlaittoon liittyen – ja niin paljon muuta. Draamaakaan ei palstalta ole puuttunut, vaikka ehdottomasti suurimpaan osaan kysymyksistä tulee suora vastaus muita mukisematta.

Jos olet alasi asiantuntija (tai muuten vaan tiedät tai luulet tietäväsi jostain jotain), kutsumme sinut seuraamaan sinua kiinnostavia aiheita ja jakamaan nerokkuutesi. Sekä kysyminen että vastaaminen käy helposti nimimerkillä, eikä vaadi rekisteröitymistä.

Uuden kysymyksen voi tehdä sivuston oikeasta yläkulmasta löytyvästä painikkeesta. Hyvin laadittu kysymys menee heti otsikossa aiheeseen jaarittelematta ja tarkentaa monimutkaisia yksityiskohtia lisätiedoissa. Nopeamman vastauksen takaamiseksi suosittelemme kuitenkin olemaan otsikossakin mahdollisimman tarkka, jotta kysymyksiä selaavat lukijat voivat helpommin suodattaa aiheita oman tietämyksen ja mielenkiinnon mukaan. Esimerkiksi kysymys “Mikä elokuva?” saa melko varmasti vastauksen, mutta “Mikä 90-luvun toimintaelokuva?” tarkentaa kysymystä heti ytimekkäämmin ja saa sen paremmin erottumaan muista samankaltaisista kysymyksistä.

Tiukkapipoisuus ei kuulu ilmapiiriimme. “Väärin laadittu” kysymys ei saa ylläpitoa kimppuusi, joten tule rohkeasti mukaan oppimaan uutta kanssamme.

Ystävällisin terveisin,

KPteam